MENIU

Lângă ce zodie vei îmbătrâni. Află care va fi bărbatul vieţii tale

Lângă ce zodie vei îmbătrâni. Află care va fi bărbatul vieţii tale

Cu siguranță ai avut parte de cel puțin un moment în care să te întrebi lângă cine îți este scris să îmbătrânești și cine va fi bărbatul vieții tale. Știm că nu putem afla răspunsul la aceste întrebări, dar putem măcar să îți dăm câteva indicii, cel puțin astrologic vorbind, pentru că astrele au întotdeauna mici secrete ascunse.

Iată lângă ce zodie vei îmbătrâni:

Berbec

Dacă ești genul de femeie care este oricând gata să își cumpere o casă și să întemeieze o familie, atunci destinul tău este alături de un Leu. Acesta este perechea potrivită pentru tine, bărbatul cunoscut pentru spiritul său familist și iubitor. La celălalt pol, dacă îți place să escaladezi munți și să ai parte de tot felul de aventuri, atunci îți trebuie un Săgetător care să te completeze și care să trăiască alături de tine cele mai tari senzații.

Taur

Îți imaginezi o viață frumoasă și comodă în care să ai familia alături de tine? Atunci astrele îți prezic un Rac drept perechea ideală pentru tine. În cazul în care ai un spirit antreprenor și pui munca mai presus de orice, cu siguranță ai nevoie de un Capricorn. El va fi întotdeauna alături de tine și te va sprijini indiferent de greutățile prin care vei trece.

Gemeni

Toată lumea știe că îți place să te distrezi mai mult ca orice. Așa sunt Gemenii până la urmă și nimeni nu se poate descurca mai bine decât ei. În acest sens, îți trebuie un partener care să țină pasul cu tine, care să îți ofere momente frumoase în care să vorbiți, să vă deschideți și care să te țină departe de plictiseală. Săgetătorul este cel care te va fascina 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Da, el este cel ce îți va promite să te distreze de fiecare dată.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.




Mai multe articole despre:
horoscop