MENIU

La un pas de TRAGEDIE. Pericol de explozie uriaș. Au ars zeci de tone de reziduuri petroliere

Incendiu la un depozit de reziduuri. Foto/ISU Prahova

Zeci de tone de reziduuri petroliere au ars la un depozit în localitatea Albești, din județul Prahova. Pericolul de explozie a fost uriaș, având în vedere că în curtea respectivă se află nu mai puțin de opt rezervoare de mare capacitate.

Mai multe bazine în care erau depozitate zeci de tone de reziduuri petroliere au luat foc miercuri seară, 12 octombrie, într-o comună din Prahova.

Patru autospeciale de stingere ale ISU Prahova intervin.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, incendiul a izbucnit în curtea unui ”operator privat” din comuna prahoveană Albești Paleologu unde se află mai multe containere în care sunt depozitate reziduuri petroliere.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 80 de metri pătrați, pompierii intervenind cu patru echipaje. Pericolul de explozie a fost uriaș, având în vedere că în curtea respectivă se află nu mai puțin de opt rezervoare de mare capacitate.

Biroul de presă al ISU Prahova nu a putut oferi informații cu privire la obiectul de activitate al societății în curtea căreia sunt depozitate rezervoarele pline cu reziduuri petroliere. Sursa citată a precizat însă că nu este vorba despre o benzinărie.

La ora transmiterii acestei știri, incendiul a fost stins.

Mai multe articole despre:
incendiu depozit reziduuri prahova incendiu albesti