MENIU

La ce să fii atentă când alegi vopseaua de păr (P)

Vopsea de păr

Una dintre metodele preferate de înfrumusețare a femeilor se referă la vopsirea podoabei capilare. Cu toate acestea, deși este o procedură destul de simplă și nici prea costisitoare, de multe ori este una sortită eșecului. Chiar dacă ai folosit vopsea de par de bună calitate, asta nu înseamnă că este de ajuns. De aceea, avem pentru tine câteva recomandări de la specialiști.

Vopseaua și culoarea părului

Evident, există multe sortimente de vopsea de păr pe piață, iar despre fiecare producătorii ne dau asigurări că ar fi cea mai bună. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de unele aspecte.

Pentru părul blond, recomandarea specialiștilor este să cauți o nuanță cât mai naturală, deoarece se potrivește cu majoritatea tipurilor de ten. Pentru păr brunet, o formulă semipermanentă, care să se curețe treptat este cea indicate. În schimb, pentru părul roșcat, optează pentru o culoare care să fie ceva mai deschisă decât cea pe care o dorești, pentru că întotdeauna în acest caz vei obține o culoare vie, puternică. Și dacă este prea mult, efectul este unul chiar deranjant.

Calitate înainte de toate

Pentru ca operațiunea de vopsire a părului se fie una de succes, ai nevoie să folosești produse de calitate. Găsește-l pe cel mai bun pentru tine, și apoi cumpără doar produsele sale. Este posibil să fie ceva mai scumpe, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci tot felul de experimente pe părul tău. Poți să profiți de Black Friday 2021 pentru a-ți face un stoc bun de produse pentru tot anul viitor dacă vrei, la prețuri foarte avantajoase.

Prima dată mergi la un salon profesionist

Dacă alegi să te vopsești pentru prima dată, și este vorba chiar de o schimbare radicală a culorii, alege să ai parte de cel mai bun tratament, și mergi la un salon profesionist. Aici vei reuși nu doar să obții exact culoarea dorită de tine, dar vei primi și multe recomandări despre cum poți avea grijă acum de podoaba ta capilară, pentru un efect de durată.

Mască hidratantă

Înainte cu câteva zile de a te vopsi, aplică o mască hidratantă. De asemenea, nu te spăla pe cap cu o zi înainte de a merge la salon pentru vopsirea părului. Cel mai probabil vei primit indicația să te speli cu un anumit șampon, special conceput pentru părul vopsit, care te va ajuta să-i păstrezi mai mult timp nuanța și strălucirea.

Protejează-ți părul

Sezonul estival este unul în care razele puternice ale soarelui se resimt din plin. Prin urmare, este important să îți protejezi atât pielea, dar și părul. Dacă pentru piele un spray sau o cremă de protecție solară este soluția eficientă, în cazul părului ai nevoie de o pălărie cu boruri largi, care să îl acopere așa cum trebuie. Și, cu puțină imaginație, vei reuși să găsești și acele piese vestimentare care să se potrivească așa cum trebuie, pentru un look perfect!

Ai grijă așa cum trebuie de părul tău vopsit, și nu renunța la produsele de calitate!

Mai multe articole despre:
vopsea de par