MENIU

Kovesi: Dosarul EADS a fost detonat. Putem să ne aşteptăm la orice

<p>Laura Codruţa Kovesi</p>
Kovesi: Dosarul EADS a fost detonat. Putem să ne aşteptăm la orice

Intr-un interviu in exclusivitate pentru Ziare.com, Laura Codruta Kovesi a explicat cum au decurs cercetarile contractelor cu licente Microsoft si a dat detalii despre investigarea contractelor cu EADS.

"S-au facut aproape zilnic audieri, ridicari de documente, perchezitii domiciliare, la firme, au fost ridicate foarte multe calculatoare. (...) Avem persoane care au venit sa colaboreze, avem multi functionari care au dat declaratii in dosar si cu siguranta se va ajunge la invinuiri de persoane. Valoarea contractelor Microsoft si EADS verificate depaseste 1 miliard de euro", a declarat Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat Ziare.com.

"Dosarul EADS este, intr-un fel, "detonat", ca sa folosesc expresia dvs. In acelasi dosar care vizeaza si licentele Microsoft sunt verificate si contractele denumite de presa EADS. Au fost incheiate in aceeasi perioada de timp. Nu avem doua dosare diferite, Microsoft si EADS. Avem un singur dosar in care sunt verificate toate aceste contracte. (...) Putem sa ne asteptam la orice", a mai spus Kovesi.

Citeste continuarea pe Ziare.com.

Mai multe articole despre:
Laura Codruţa Kovesi EADS Dosar EADS