MENIU

Ce s-a stabilit la întâlnirea maraton Iohannis-liderii PNL. Surse: locale 27 septembrie, parlamentare 6 decembrie, NU SE FAC REMANIERI

Președintele Klaus Iohannis și liderii PNL ar fi stabilit, de principiu, datele alegerilor locale și parlamentare, la întâlnirea-maraton de marți seara, care a durat mai bine de trei ore, Astfel, localele ar urma să aibă loc pe 27 septembrie, iar cele parlamentare pe 6 decembrie. 

Potrivit acelorași surse, nu s-a discutat nimic despre performanțele miniștrilor sau eventuale remanieri, așa cum circulau informații înainte de întâlnirea de la Vila Lac.

 Invitat la Realitatea Plus, ministrul Finanțelor Florin Cîțu a confirmat faptul că subiectul alegerilor a fost unul foarte important, dar nu oferit niciun detaliu. Cîțu a mai precizat că s-a discutat și planul de relansare economică.

Întâlnirea de marți a fost una dintre cele mai lungi de acest fel. La discuții au participat, pe lângă premierul Ludovic Orban, miniștrii Finanțelor Publice, Florin Cîțu, și Muncii, Violeta Alexandru, dar și parlamentari precum Rareș Bogdan sau Raluca Turcan.

În total, au fost aproximativ 12-13 lideri PNL de la nivel central si local, precum Emil Boc și Gheorghe Falcă.

 

 

Mai multe articole despre:
iohannis lideri pnl intrevedere liberali vila lac