MENIU

Klaus Iohannis se întâlnește azi cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu

<p>Klaus Iohannis, &icirc;nt&acirc;lnire cu ministrul de Externe</p>

bbbxKlaus Iohannis are programată pentru marţi o întâlnire cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. Preşedintele a anunţat pe pagina de Facebook că temele de discuţie vor fi securitatea naţională, apărarea şi relaţiile externe. - See more at: http://stiri.tvr.ro/presedintele-klaus-iohannis-se-intalneste-cu-ministrul-de-externe-bogdan-aurescu_54453.html#sthash.Xao6vv2P.dpufbbb bbb

Klaus Iohannis are programată pentru marţi o întâlnire cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. Preşedintele a anunţat pe pagina de Facebook că temele de discuţie vor fi securitatea naţională, apărarea şi relaţiile externe.
 

"Am început o serie de întâlniri la Palatul Cotroceni cu miniştrii Afacerilor Interne şi Apărării Naţionale, urmând ca mâine să am o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe, domnul Bogdan Aurescu. Discutăm despre domeniile de responsabilitate directă a Preşedintelui: securitatea naţională, apărarea şi relaţiile externe'', a scris Iohannis, potrivit Stiri.TVR.ro.

Klaus Iohannis a discutat luni cu miniştrii Internelor şi Apărării Naţionale.

Tot luni, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta au avut la Palatul Cotroceni ultima întâlnire de lucru din acest an. Premierul aplică astfel îndemnul către miniştri făcut în şedinţa de guvern, şi anume să colaboreze cu preşedintele.

Mai multe articole despre:
Klaus Iohannis Bogdan Aurescu