MENIU

Klaus Iohannis, la primul centru drive-thru în Capitală: „Este important ca această campanie de vaccinare să prindă viteză”

Președintele României - Klaus Iohannis / Foto: Administrația Prezidențială

Klaus Iohannis - președintele României a vizitat, joi, primul centru de vaccinare drive-thru deschis în Piața Constituției din Capitală. La fața locului, președintele a remarcat că activitatea are succes și a spus că acest fapt este îmbucurător. 

„Centrul drive-thru este un succes de azi dimineață. Bucureșenii vin să se vaccineze în număr mare. Este un lucru îmbucurător. Vor apărea tot mai multe centre de acest tip. Este important de știut că oricine se poate prezenta la aceste centre, inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze în timpul șederii în România.

Este important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză, ceea ce se și întâmplă. Suntem într-o nouă fază a campaniei de vaccinare în care nu va mai fi nevoie de nicio birocrație.

Sunt convins că și în București și în țară se vor pregăti maratoane de vaccinare. Este important să înțelegem cu toții că e nevoie de această vaccinare. Vă doresc tuturor multă sănătate și sărbători fericite”, declarat Klaus Iohannis, în vizită la centrul drive-thru din Capitală.

S-a format coadă încă de la primele ore ale dimineții la primul centru de vaccinare drive-thru deschis în Piața Constituției din Capitală. Chiar dacă centrul s-a deschis la ora 8.00, oamenii s-au adunat la coadă, în mașini, cu mult timp înainte de deschiderea acestuia.

Coadă de la prima oră la PRIMUL centru de vaccinare DRIVE-THRU din Capitală. Iohannis, așteptat să viziteze centrul

Mai multe articole despre:
klaus iohannis centru drive thru vaccinare