MENIU

Kickboxerul român Benny Adegbuyi, accident grav pe Autostrada A2: Soția sa a ajuns de urgență la spital

Benny Adegbuyi

Un cunoscut luptător de kickboxing a provocat, în această dimineață, un grav accident pe autostrada Soarelui. Sportivul teribilist conducea cu 200 de kilometri la oră, potrivit unor surse Realitatea PLUS. Bărbatul, soția sa și copilul au ajuns de urgență la spital. Benny Adegbuyi se îndrepta spre Tuzla, pentru a participa la un eveniment.

Kickboxerul român Benny Adegbuyi (38 de ani), soția lui și mai mulți sportivi au fost implicați într-un accident rutier grav. Mașina în care se aflau cei doi, cu sportivul la volan, a intrat într-un parapet pe Autostrada A2. Benny a scăpat nevătămat, în timp ce soția lui are o problemă la mână.

”Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare. Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi”, a spus Benny Adegbuyi, pentru gsp.ro.

Precizările Poliției

În această dimineață, pe Autostrada A2, la km 138, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat, de 38 de ani, din municipiul București, conducea un autoturism pe direcția Bucureşti către Constanța, ar fi acroșat un parapet median.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 35 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Mai multe articole despre:
benny accident sportiv