MENIU

"Justițiarul din Berceni" și-a încălcat ordinul de restricție și s-a apropiat de locuința fostei iubite, la doar 24 de ore după ce i-a fost pusă brățara de monitorizare

Alexandru Constandachi

Continuă scandalul cu Justițiarul din Berceni! Alexandru Costandachi a încălcat ordinul de restricție la doar câteva ore după montarea brățării de monitorizare. Datele electronice au arătat că bărbatul era la mai puțin de 200 de metri de fosta iubită. Tânăra care l-a reclamat pe cel supranumit Justițiarul de Berceni pentru hărțuire a fost amenințată de fanii acestuia după ce a vorbit public despre coșmarul prin care a trecut. 

Bărbatului i-a fost montat un dispozitiv de supraveghere electronică după ce fosta lui parteneră l-a reclamat la poliție pentru hărțuire. Femeia a obținut și un ordin de protecție provizoriu față de Justițiar. În aceeași zi, însă, acesta a încălcat ordinul și s-a apropiat la mai puțin de 200 de metri de fostă.

În apărarea sa, Alexandru Costandachi le-a spus polițiștilor că doar trecea cu masina prin apropierea casei femeii. Astfel, oamenii legii au decis să nu ia alte măsuri preventive în cazul său.

Cei doi au început să iasă împreună în februarie 2020. După mai multe certuri și despărțiri, a început calvarul. După ce fosta parteneră a vorbit public despre întreg coșmarul, mesajele au început să curgă pe platformele de socializare.

Nu toate mesajele sunt, însă, de susținere pentru Diana. Atât ea, cât și celelalte foste partenere au început să fie amenințate de fanii Justițiarului. Unul dintre ei chiar a amenințat-o pe fată că deține o armă de foc.

Autoritățile vin în ajutorul românilor: În caz de urgență, apelați numărul TelVerde 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice. 

Mai multe articole despre:
justitiarul din berceni