MENIU

Jurnalista Iosefina Pascal, reținută de Poliție după protestele violente de la Parlament

Jurnalista Iosefina Pascal a fost ridicată marți seară, după ora 22.30, și dusă la sediul central al Poliției, după ce a participat în calitate de jurnalist la protestul de astăzi de la Parlament. Anunțul a fost făcut de Sorin Roșca Stănescu pe canalul său de YouTube.

„O crimă cu premeditare se produce chiar acum. Iosefina Pascal, unul dintre cei mai buni jurnaliști de investigație, a fost ridicată cu duba și dusă la sediul central al poliției. De ce? Pentru că a participat în calitate doar de jurnalist și a relatat demonstrația de astăzi din fața Parlamentului României. Este o rușine pentru Poliția Română ceea ce face”, a relatat Sorin Roșca Stănescu

Și Dan Chitic, apropiat al liderului AUR George Simion a vorbit despre reținerea Iosefinei Pascal pe o rețea de socializare în această seară. Acesta a declarat că „au mers la ea acasa si au dus-o cu țestoasele... Au dus-o la poliție să fie identificată...”.

George Simion a anunțat marți că o delegație condusă de avocatul Dan Chitic va merge la sediile partidelor politice pentru a vota împotriva certificatului COVID-19. Chitic face parte din conducerea Partidului Alianța Națională (PAN) , anti-european, lansat de fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, alături de Aurelian Pavelescu la începutul anului 2019.