MENIU

Judecătorul i-a interzis unui englez să mai facă sex cu soția sa în vârstă de 20 de ani

Unui bărbat din Marea Britanie i s-a interzis să aibă relații sexuale cu soția sa de 20 de ani, potrivit Sky News. Motivul este unul neașteptat.

Un tribunal din Marea Britanie a luat o decizie drastică: unui soț i s-a interzis să mai facă dragoste cu soția, din cauza unor condiții medicale specifice.

Potrivit unui raport medical depus la dosar, femeia de 20 de ani nu mai este în deplinătatea facultăților mintale și nu își mai poate da acordul pentru relația trupească.

Curtea de Protecție din Londra este specializată în judecarea cazurilor celor care ajung în imposibilitatea de a lua decizii pe cont propriu. Judecătorii ar fi ajuns la concluzia că sănătatea tinerei s-a deteriorat până în punctul în care ea nu își mai poate da acordul pentru relațiile sexuale.

Potrivit avocaților serviciului social britanic, îngrădirea decisă de tribunal este singura soluție pentru protejarea femeii de un eventual viol. Judecătorul Anthony Hayden a decis, totodată, ca identitatea celor doi să fie protejată în fața presei.

Mai multe articole despre:
soţie sex sex cu soția