MENIU

Judecătorii fug de un dosar important al lui Liviu Dragnea. Ce au invocat magistrații

Liviu Dragnea

Magistrații fug de dosarul vizitei în Statele Unite ale Americii al lui Liviu Dragnea. Patru judecători de la Tribunalul București, la care a fost repartizat procesul, au depus pe rând cereri de abținere. Este vorba despre dosarul în care fostul lider al PSD a fost trimis recent în judecată, relatează Realitatea Plus.

Potrivit surselor Realitatea Plus, este vorba despre o formă de protest a magistraților de la Tribunalul București.

Cei patru judecători se află printre semnatarii memoriului privind modificările aduse legilor justiției. În cererile lor de abținere, care au fost admise, cei patru magistrați au invocat faptul că ar putea să nu fie imparțiali. Astfel, dosarul lui Dragnea va ajunge la al cincilea magistrat. 

În acest dosar, fostul lider al PSD a fost trimis în judecată de DNA în mai, fiind acuzat de trafic de influență și folosirea influenței.

Potrivit procurorilor, Dragnea ar fi primit aproape 300.000 de dolari sub forma unor servicii de lobby pentru partid și un pachet de beneficii care a inclus vizita sa în SUA la inaugurarea mandatului lui Donald Trump. Mai multe detalii din dosar sunt disponibile AICI. 

 

Mai multe articole despre:
liviu dragnea fost lider psd vizita dragnea sua