MENIU

Judecătorii au amânat o decizie în cazul Sorina. Fetița nu poate părăsi încă țara

Judecătoria Slatina urmau să decidă luni dacă Sorina, fetița din Baia de Aramă, poate părăsi țara împreună cu familia de români stabiliți în Statele Unite ale Americii, care a adoptat-o. Decizia a fost amânată pentru 18 iulie.

Judecătoria de la Slatina au anunțat, vineri, că instanța a primit dosarul de la Tribunalul Olt și a fixat termen pentru data de 15 iulie. Termenul a fost prorogat din nou pentru 18 iulie.

„Prin încheierea de şedinţă din data de 15.07.2019 completul specializat de minori şi familie, căruia i s-a repartizat dosarul nr. 6333/225/2019, a acordat termen de judecată în data de 18.07.2019, ora 10.00, pentru îndeplinirea obligaţiilor stabilite în sarcina părţilor”, a transmis, luni, Judecătoria Slatina.

Judecătoria Slatina este a cincea instanță chemată să soluționeze ordonanța președințială, după Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Tribunalul Mehedinți, Curtea de Apel Craiova și Tribunalul Olt, conform Mediafax.

Procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu, a solicitat ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina.

Mai multe articole despre:
sorina