MENIU

Judecătorul obsedat care şi-a făcut sclave sexuale din eleve a turnat colegii de orgii și a scăpat

<p>Judecatorul Nick Tomuş</p>
<p>Judecatorul Nick Tomuş</p>

Judecătorul obsedat și agresiv care și-a făcut sclave sexuale din eleve de liceu și-a turnat colegii de orgii și a scăpat de puşcărie. A fost condamnat doar la muncă în folosul comunității

Judecătorul timișorean care a exploatat sexual minore, a scăpat fără închisoare pentru că a colaborat cu procurorii.

Bărbatul profita de câteva eleve de liceu, sclavele lui sexuale, însă când a fost prins și-a jucat abil cartea: a recunoscut tot, ca să scape de pedeapsă.

Mai mult, magistratul sadic și pervers, care le și bătea pe minore pentru a-şi satisface fanteziile bolnave, și-a turnat colegii de orgii și a scăpat.

Curtea de Apel Timişoara a dat, la finele acestei săptămâni, sentinţa pentru judecătorul Nicolae Tomuş, inculpat în celebrul dosar instrumentat de DIICOT Timişoara "minore pentru VIP-uri", scrie EVZ.ro.

Judecătorul Nick Tomuş şi-a recunoscut toate faptele şi a colaborat cu anchetatorii, beneficiind de procedura simplificată. El a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere a pedepsei pe o perioadă de trei ani. De asemenea, i s-a interzis dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioadă de doi ani. Tomuş va mai fi obligat să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Judecătorul se desfăta cu minore la orgii sexuale

Judecătorul Nicolae Tomuş, alături de alţii din gruparea condusă de Paul Mânzu, a fost acuzat de şantaj, favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate. Nu numai că abuza sexual minore, însă le și șantaja ori de câte ori acestea nu erau dispuse să îi alimenteze fanteziile.

În vila lui Mânzu, la Dumbrăvița, se organizau săptămânal orgii sexuale, pentru care bărbații participanți plăteau și mii de euro. Fetele exploatate erau minore, eleve de liceu, racolate de un polițist, Ovidiu Gîțan, după metoda loverboy. DJ Manzotti, celebrul artist din Arad, era și el între beneficiari. Mai mult, el aproviziona orgiile cu droguri, în prinicipal cocaină.

În timpul anchetei s-a stabilit că judecătorul Tomuș era cunoscut în rândul tinerelor racolate de reţeaua condusă de Paul Mânzu ca fiind un tip exigent și violent.

Mai multe articole despre:
judecători judecător