MENIU

Judecătoarea Moncea cere CSM să îi apere reputaţia

Judecătoarea Mariana Moncea, care se ocupă de dosarul de insolvenţă Realitatea Media, susţine că primeşte ameninţări şi că se fac presiuni asupra sa din partea unor persoane care vor influenţeze decizia. Magistratul cere CSM să i se apere reputaţia profesională

Magistrata a vorbit şi despre interviul dat de omul de afaceri Elan Shwartzenberg, despre care spune că ar fi o încercare de intimidare. Totul, după ce Moncea a respins accesul afaceristului la masa credală a Realitatea TV.

Judecătoarea de la Tribunalul Bucureşti a contestat şi susţinerile potrivit cărora ar fi ofiţer acoperit.

"Îmi este greu ca în aceste condiţii să mai fiu obiectivă!" a mai afirmat judecătoarea, la un pas să izbucnească în plâns, în şedinta Consiliului Superior al Magistraturii.

Mariana Moncea vrea ca forul să îi apere reputaţia de magistrat.

"Asta se şi urmăreşte, ca eu să fiu intimidată, iar soluţiile pe care le dau să fie cele propuse la televizor . Nu am făcut niciodată aşa ceva şi nici nu am de gând să fac lucrul asta, dar asta nu înseamna că nu mi s-a ştirbit demnitatea profesională, nu însemnă că nu am primit mesaje de ameninţare, nu înseamnă că nu s-au făcut afirmaţii la adresa mea", a spus Mariana Moncea. 

Mai multe articole despre:
CSM Mariana Moncea