MENIU

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018. Povestea patinatoarei care a salvat 2 câini dintr-un restaurant

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018. Patinatoarea canadiană Meagan Duhamel, prezentă la Jocurile Olimpice de la Pyeonchang, a fost protagonista unui episod inedit. Ea a intrat într-un restaurant unde se găteau câini şi a decis să salveze de la gătit doi câini care urmau să fie făcuţi supă.

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018. Surprinsă, Meagan Duhamel s-a oferit imediat să adopte cei doi câini. Totuși, singura problemă a sportivei este cum îi va lua acasă în Canada, având în vedere legislaţia strictă din Coreea.

Sportiva a început şi o campanie de salvare a câinilor din Coreea, dar trebuie menționat că pentru coreeni este ceva normal consumul acestora. Sud-coreeni consumă în jur de un milion de câini anual, mai ales vara.

Jocurile Olimpice de iarnă 2018. Cum arată cea mai frumoasă sportivă. Zici că e o actriță cunoscută

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018. Chiar în urmă cu un an, pe când Meagan Duhamel se afla la Pyeongchang, la competițiile pregătitoare pentru Olimpiadă, ea și soțul ei, antrenorul de patinaj Brono Marcotte, au decis să adopte o corcitură de teckel în vârstă de aproximativ doi ani dintr-una din crescătoriile coreene, conform digisport.ro.