MENIU

Jocurile doodle cu zăpadă - Ziua 6 și la mulți ani de Ziua Îndrăgostiților

"Jocurile doodle cu zăpadă - Ziua 6 și la mulți ani de Ziua Îndrăgostiților" este urarea cu care sunt întâmpinați utilizatorii astăzi pe 14 februarie 2018, de Ziua Îndrăgostiților. Pe de altă parte, nici sportivii de la OLIMPIADĂ nu au trecut peste această zi și au postat mai multe imagini sexy. 

"Jocurile doodle cu zăpadă - Ziua 6 și la mulți ani de Ziua Îndrăgostiților". Cei de la Google nu au putut renunța la Olimpiada din Coreea de Sud, dar nici la Valentine's Day și au făcut o compilație între cele două evenimente. 

"Jocurile doodle cu zăpadă - Ziua 6 și la mulți ani de Ziua Îndrăgostiților". Valentine’s Day este o sărbătoare împrumutată din America și care a reușit să se impună rapid și la noi în țară. La fel ca în fiecare an, Ziua îndrăgostiților este pe 14 februarie. Cuplurile aflate la început de drum, dar și cei care au o relație de lungă durată sau care sunt căsătoriți văd în această sărbătoare momentul perfect pentru a-și exprima sentimentele. De Valentine’s Day, declarațiile de dragoste, mesajele emoționante, ursuleții de pluș, trandafirii și bomboanele de ciocolată sunt principalele simboluri ale iubirii.

"Jocurile doodle cu zăpadă - Ziua 6 și la mulți ani de Ziua Îndrăgostiților".Sportivii calificați la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 din Coreea de Sud s-au antrenat din greu multe luni înainte de competiție, însă se pare că au nevoie de și de fior romantic întrucât își caută parteneri anunță o pagină de Instagram.

Zeci de sportivi de top, schiori, skateri și snowborderi au ieșit la vânătoare, făcându-și profiluri pe @tinderpyeongchang, o aplicație de întâlniri foarte populară.

"Jocurile doodle cu zăpadă - Ziua 6 și la mulți ani de Ziua Îndrăgostiților". Sunt două locații care vor găzdui atleții timp de 18 zile, cât durează competiția: marea majoritate, aproximativ 3.500 de sportivi, vor fi găzduiți la Alpensia, iar 2.700 la Gangneung.

Așadar, totul pare favorabil relațiilor amoroase în complexul olimpic, scrie Daily Mail care oferă și o selecție de fotografii.