MENIU

Jocuri de Putere, cu Oreste Teodorescu: Strategia PSD-ului pentru alegerile parlamentare

jocuri de putere oreste teodorescu

Diseară la Jocuri de Putere: Întrebări fără răspuns pentru PSD. Cum se vor privi domnii Rafila și Cercel in oglinda eticii medicale și a moralității omului civilizat, fiind colegi de listă cu Buzatu, Stativă, Solomon și alți pesediști care au predicat furibund inexistența pericolului virusului chinezesc, contribuind prin aceasta la creșterea spectaculoasa a numărului de noi infectări și decese?

Și ca și cum nu ar fi fost suficient acest joc cinic de imagine, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat azi că fosta judecătoare Simona Maya Teodoroiu va candida pe listele PSD pentru Senatul Romaniei. De numele acestei judecătoare se leagă anularea sentințelor date de completurile de cinci judecatori, în urma cărora foarte mulți corupti au fost apoi eliberați din închisoare.

Pe loc eligibil a fost propulsată și Laura Vicol, avocata lui UDREA, a fugarului securist Daniel Dragomir și a Alinei Bica, buna prietenă cu Elena Băsescu și una dintre vocile stridente ale grupării Dragnea. Schema prin care PSD încearcă sa-si schimbe machiajul, dar nu și macazul conține numele unui alt așa-zis mare specialist: Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Stiințe și Tehnologie din Târgu-Mures, propus primul loc pe lista pentru Senat a PSD Mureș.

Toate bune și frumoase, numai că Grupul pentru Reformă și Alternativă Universitară a solicitat anul trecut îndepărtarea din componența si structurile Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare a lui Azamfirei fiind acuzat de plagiat. Așadar avem în față o alta Mărie cu aceeași pălărie, iar PSD recurge fix la aceeași strategie din 2016: ne flutură câteva reforme interne, aduce figuri noi, dar cu metehne vechi și speră ca memoria scurtă a poporului român să-i mențină la putere. Combatanții noștri din aceara seara vor fi Mario De Mezzo, Sorin Manea și Stelian Negrea.

Mai multe articole despre:
oreste teodorescu jocuri de putere