MENIU

"Jocuri de putere", cu Oreste Teodorescu: Noua strategie guvernamentală privind controlul epidemiologic

"Jocuri de putere", cu Oreste Teodorescu: Noua strategie guvernamentală privind controlul epidemiologic

Încă de la declanșarea stării de urgență, toate demersurile guvernului minoritar au fost sistematic sabotate de acțiunile iresponsabile ale unor lideri politici și ale unor instituții publice care s-au comportat exclusiv ca servanții unor puternice grupuri de interese patronate de liderii populiști: Ciolacu, Ponta, Tăriceanu. 

Tot efortul colectiv al țării de a respecta comandamentele stării de urgență a fost dinamitat de decizia CCR de a declara ca neconstituționale textele de lege privind internarea obligatorie şi carantina în timpul epidemiei.

Au urmat apoi, în rafală, declarațiile liderilor de la PSD, Alde și Pro România că virusul nu există, că este produsul ocultei mondiale care ne pune botnița și ne ia pe toți în captivitate. Rezultatul? Starea de Alertă a devenit o glumă, din ce în ce mai mulți români au decis să ignore minimele măsuri de protecție virusologică, numărul de infectări crește îngrijorător, la fel și decesele...

Despre noua strategie guvernamentală adoptată astăzi privind controlul epidemiologic și felul în care înțelege Parlamentul țării dominat de alianța toxică PSD-Alde-Pro România să statueze cadrul legal al operațiunilor vom discuta cu: Cristian Diaconescu, Tănase Stamule, Valeriu Turcan și Bogdan Comaroni.

Mai multe articole despre:
oreste teodorescu jocuri de putere