MENIU

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Cum poate fi relansată economia post-pandemie după ce PSD i-a dat foc

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Cum poate fi relansată economia post-pandemie după ce PSD i-a dat foc

PSD face politica după schema piromanul pompier! Când e la guvernare, da foc economiei românești, iar in opoziție vine cu extinctorului... Cu toții am deplâns efectele mizerabilei ordonanțe 114, clocita din mințile confuze ale tripletei toxice Dragnea-Valcov-Teodorovici , care nu numai ca a alungat investitorii americani care doreau sa exploateze gazele din Marea Neagră, dar a reușit paradoxul ca gazele rusești sa devină mai ieftine decât cele românești, cu efecte devastatoare pentru industrie si agricultura!

 

Dovada ca acest sinistru triumvirat a lucrat exclusiv împotriva interesului national este si ca Legea Offshore a permis Ungariei sa controleze perimetrele noastre din Marea Neagră!

Ne preocupa pe toți relansarea economică post pandemie, avem nevoie de o industrie puternica dar ne batem joc de producătorii autohtoni! vom analiza in aceasta seara paradoxul economiei românești cu antreprenori și decidenți direct implicati: Mihai Anitei,director AZO Mures, cel mai mare producator roman din industria chimica, Adrian Rădulescu, presedintele Asociației Fermierilor, Daniel Constantin fost ministru al agriculturii, Petrisor Peiu și Sorin Manea

Ps: am solicitat Ministerului Economiei un secretar de stat pentru energie și pe directorul general Romgaz pentru un punct de vedere, dar se pare ca domniile lor sunt prea importante, prea ocupate sa răspundă măcar la telefon! Dar cine suntem noi? Niște amărâți!

Mai multe articole despre: