MENIU

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Confruntare electorală pe viață și pe moarte între PSD și PNL

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Confruntare electorală pe viață și pe moarte între PSD și PNL

Confruntarea electorală pe viață și pe moarte între PSD și PNL se derulează simultan în două planuri, cel sanitar și cel economic. Strategii din Kisseleff și-au propus sa toace mărunt guvernul liberal, acuzându-l că gestionează prost criza provocată de Coronavirus și că a amanetat țara pentru un secol de-acum înainte împrumutând 85 de miliarde de lei în ultimele luni! 

Limbajul folosit de comunicatorii PSD este dur, lipsit de nuanțe și precis targetat în pătura de alegători furioși, cu simțul critic mult diminuat. 
În replică, ministrul liberal de Finanțe postează un mesaj, la fel de dur, chiar închizitorial, trimițându-i pe liderii din Kisseleff la pușcărie. 

Evident, alegătorul nehotărât este prins la mijloc în această menghină a acuzațiilor de sabotaj și incompetență prin care se gratulează cele două partide. 

Pentru a-l cuceri, PSD forțează în continuare aberația majorării punctului de pensie cu 40%, iar liberalii încearcă sa explice cât se poate de clar că o asemenea măsură va arunca țara în faliment! 

Vom descâlci, cât putem, acest necruțător război electoral cu ajutorul Lidiei Moise, al lui Petrișor Peiu și Constantin Rudnițchi.

Mai multe articole despre:
oreste teodorescu jocuri de putere