MENIU

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Conflict între ministrul Sănătății și Alexandru Rafila pe blocarea României din cauza Covid

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Conflict între ministrul Sănătății și Alexandru Rafila pe blocarea României din cauza Covid

Avem o agendă încărcată pentru emisiunea din această seară. Ministrul Finanțelor, Florin Cîtu, a anunțat astăzi că inspectorii care au auditat Primăria Capitalei au descoperit foarte multe nereguli și situații cu caracter penal. 

Scandal după scandal în USR Plus. Deputatul Emanuel Ungureanu acuză un „măcel politic” după alegerile interne afirmând că au existat „mizerii” și un „mecanism perfid” de desemnare a candidaților pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. 

Și senatorul Mihai Goțiu și-a exprimat de asemenea nemulțumirea vizavi de alegerile interne ale USR-PLUS la Cluj, afirmând că au votat 72 de delegați de la PLUS și 48 ai USR. 

Vom aborda și conflictul dintre ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, în legătură cu blocarea României din cauza pandemiei de Coronavirus.

Ministrul Sănătăţii îl contrazice pe Alexandru Rafila şi spune că România nu va ajunge la un blocaj pe 20 octombrie, din cauza numărului mare de infectări. 

În sfârșit, vom închide seara cu un nou conflict major, de data aceasta între Biserica Ortodoxă Română și Guvernul României, care vine pe fondul interzicerii procesiunii de Sfântul Dumitru din București.

Vă aștept de la 23.00, alături de Oana Stănciulescu, Mario de Mezzo, Stelian Negrea și Bogdan Comaroni.

 

Mai multe articole despre:
oreste teodorescu jocuri de putere