MENIU

Jocuri de Putere. Cifrele halucinante care arată dezastrul economiei românești - ora 21.00

Jocuri de putere

Rareș Bogdan și invitații săi vă așteaptă miercuri seară la o nouă ediție a emisiunii Jocuri de Putere.

De la ora 21, aflați cifrele halucinante care arată DEZASTRUL economiei românești - importăm anual carne și lapte de un miliard de euro - 2016, an negru: am adus din Ungaria carne în valoare de 127 milioane de euro, iar din Polonia, lapte și carne de alte 152 de milioane. Fostul Grânar al Europei cumpără cereale din Bulgaria și Ungaria în valoare de o jumătate de miliard - Petrochimia, fosta perlă a coroanei, deficit la export de 86%!!

CE IMPOZITE CRESC ÎN ROMÂNIA - CÂND SE SCUMPEȘTE GAZUL CU 23%. Verdict: incompetență! Se mai poate salva ceva? CÂND VOR FI ARESTAȚI?

Ora 22.30: Cazul incredibil al unui tanar condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru frauda informatica. Aberatia din legislatia penala in privinta calcularii pedepselor // STAVARACHE, achitat. Fostul primar al Bacaului: am fost executat politic

SUNT PE MOARTE DEMOCRAȚIILE DE TIP LIBERAL? Spre ce ne îndreptăm? Au revenit la modă autocrațiile? Se suspendă democrația în lume? Cea mai acută criză politică din ultimii 30 de ani. Nu mai sunt la modă drepturile omului? Se acceptă dictaturile autocratice din nou? Ar trebui să pregătim și noi un dictator, pentru a fi în trend? Când era democrația în floare în Europa, noi eram în plină dictatură. Acum suntem din nou defazați și ar trebui să ne căutăm un autocrat, ca Orban sau Erdogan? Au fost felicitați de cei mai puternici oameni ai planetei: Donald Trump și Vladimir Putin. La puciul din 15 iulie, Merkel se uita în altă parte. La frauda electorală de acum, Trump se află pe aceeași linie cu Putin. Viktor Orban, un dictator deghizat, devine model inclusiv pentru lideri politici din România, care nu ascund simpatiile pentru modul său de a conduce țara. De ce tace Consiliul Europei? De ce tace Consiliul European?

Totul în această seară de la 21 la 00.30, într-o emisiune marca "Rareș Bogdan", pe Realitatea TV și Realitatea FM!

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan jocuri de putere