MENIU

Jocuri de Putere: Ce ascunde absorbirea UNPR în PMP/Copii luați abuziv de lângă părinți

<p>Seară incendiară la "Jocuri de Putere", de la ora 21.00, cu Rareş Bogdan</p>

O nouă ediție Jocuri de Putere, cu rareș Bogdan, de la ora 21.00.

Ora 21.00: EXCLUSIV: Ce ascunde absorbirea UNPR in PMP! Cine a negociat si cine a beneficiat de sprijin. Cine dorește salvarea politica al lui Traian Basescu. Ținta PNL care nici măcar nu realizează ca este strâns in "clește" intre PSD-ALDE si acum PMP. Ce urmează? Aflați diseară de la Rares Bogdan.

Ora 21.30 CAZURI DE COPII LUAȚI ABUZIV DE LÂNGĂ PĂRINȚI ÎN ȚARILE EUROPENE - Mărturiile unor români umiliți, discriminați şi abandonați - Români disperați, care nu mai speră, şi copii cărora autoritățile din țările nordice nici măcar nu încearcă să le şteargă lacrimile - COPII CĂRORA LI SE INTERZICE SĂ VORBEASCĂ ÎN LIMBA ȚĂRII LOR

Ora 22.30: Emisiune de COLECȚIE:

UN ROMÂN CARE DĂ ORA EXACTĂ ÎN CRITICA DE ARTĂ LA NIVEL MONDIAL: Prietenul lui Salvador Dali si creatorul Muzeului Dali din Spania, al doilea cel mai vizitat muzeu spaniol dupa Prado. Singurul om care a văzut toate operele lui Brâncuşi - S-a întreținut cu Cioran, Eliade, Ionesco. I-a cunoscut pe Arghezi, Sadoveanu, Vianu şi a fost unul dintre prietenii foarte buni ai lui Andy Warhol - Din Montparnasse-ul parizian şi New York, via Milano si Monaco cel mai "cool" critic de artă român, RADU VARIA, soț al minunatei Mariana Nicolesco este in Bucureștiul copilăriei si tinereții sale si vine diseară la "Jocuri de Putere!" Nu-l ratați intervievat de Rareş Bogdan, pe Realitatea TV şi Realitatea FM.

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan jocuri de putere