MENIU

Jocuri de putere | Baronul Ilie Morega neagă că a umilit un polițist care l-a oprit în trafic: Sunt un om sensibil, iubesc oamenii

Dan Ilie Morega. Foto: Facebook

Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a respins miercuri seară, în emisiunea ”Jocuri de putere” de la Realitatea Plus, acuzația că ar fi cerut șefilor unui agent de poliție să-l pedepsească pentru că l-a oprit în trafic. Acesta susține că este un om corect, precizând că a plătit o amendă atunci când a greșit. 

”Am fost oprit regulamentar, i-am vorbit frumos, după care m-a întrebat ”dar dumneata ești de aici?”. M-am supărat: ”dumneata să îi spui lui taică-tu, nu mie!”
Vreau să închei această chestiune în spiritul adevărului, sunt un om extrem de sensibil, emotiv și sentimental. Sunt foarte aproape de oameni, am iubit și iubesc oamenii de la 22 de ani.
Polițistul a compactat imaginile. 
La Tismana, pentru că am trecut cu o roată linia continuă, am primit amendă, nu i-am făcut nimic polițistului. 
Polițistul ăsta, în comuna lui, ca să se dea mare cocoș, i-a ridicat permisul unui lăutar dintr-un sat vecin”, a declarat Morega, precizând că nu e un om răzbunător. 

VIDEO - Dialog halucinant între un baron local din Gorj și un polițist care l-a oprit în trafic: "Nu mă cunoști?"

În aceeași emisiune, jurnalistul Narcis Daju a relatat că, în ianuarie 2021, polițistul a fost declarat inapt de psihologii de la IPJ Gorj, i s-a retras dreptul de a folosi arma și ulterior a fost mutat la Călărași. Agentul a cerut conducerii M.A.I. reluarea evaluării și s-a constatat că cea de la IPJ Gorj a fost trucată.