MENIU

Jefuit și bătut în fața bancomatului, ziua în amiaza mare, în centrul orașului

Foto arhivă

Un bărbat de 42 de ani a fost jefuit ziua în amiază mare pe o stradă din orașul Petroșani. Acesta a fost tâlhărit de trei tineri în fața unui ATM din care tocmai scosese bani.

Omul a fost atacat din spate de doi băieți și o față. Aceștia l-au lovit cu putere, l-au trântit la pământ și i-au smuls cei 1000 de lei pe care tocmai îi scosese din bancomat și încerca să îi bage în buzunar.

Cei trei tâlhari au fugit imediat după atac. Victima a reușit să se ridice și să pornească în urmărirea agresorilor. A prins-o pe față, însă, în timp ce încerca să o imobilizeze, unul dintre băieți i-a tras câțiva pumni și l-a doborât. Omul a leșinat și a fost preluat apoi de o ambulanță în stare de inconștiență.

Polițiștii au reușit după câteva zile să-i descopere pe tâlhari. Băieții au 16, respectiv 18 ani, iar față 14 ani și sunt toți din Petrila.

Atacatorii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar marți tânărul de 18 ani și față au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în vreme ce băiatul de 16 a fost plasat în arest la domiciliu. Cu toții sunt cercetați pentru tâlhărie, scrie opiniatimisoarei.ro

Mai multe articole despre:
jefuti batut bancaomat petrosani dosar tineri