MENIU

Jean Chelba a murit. Fiul său, Alex, și-a pierdut viața în Colectiv

Jean Chelba
<p>Jean Chelba</p>
<p>Jean Chelba</p>

Jean Chelba, tatăl lui Alex Chelba, tânăr decedat în urma rănilor suferite în incendiul din Colectiv, a murit, a anunțat Rareș Bogdan, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, de la Realitatea TV.

Jean Chelba, tatăl fotografului care s-a stins din viață în urma incendiului din clubul Colectiv, s-a simțit rău marți seară.

În ciuda faptului că a fost solicitată o ambulanță, echipajul medical sosit la fața locului n-a mai putut să-i salveze viața.

Oamenii nu trebuie să accepte lucruri de neacceptat, spunea Jean Chelba, pe 30 octombrie 2018, la Marșul Chitarelor, organizat marți seara în București, pentru comemorarea victimelor.

Bărbatul speră să se schimbe ceva în bine, însă spune că „nu s-a schimbat nimic, nici în sistemul de intervenții, nici în sistemul medical, dimpotrivă, parcă toate se prăbușesc.

„N-am cuvinte să mulțumesc acestor oameni care au venit în această seară. Mă plec în fața lor pentru a aduce fiecare cu puterea lui un omagiu celor 65 de dispăruți în tragedia de la Colectiv și după aceea. Sunt impresionat de cei care au venit și încă o dată le mulțumesc”, a spus Jean Chelba, tatăl lui Alex.

Singura mea speranță în afară de problemele juridice, ar fi să se schimbe ceva în țara asta, în bine. Nu s-a schimbat nimic, nici în sistemul de intervenții, nici în sistemul medical, dimpotrivă, parcă toate se prăbușesc. Dacă analizează cineva sistemul medical din perioada Colectiv și cea de azi o să constate că e în prăbușire. Nu știu de ce. De ce se întâmplă acest lucru și de ce oamenii acceptă.

Asta e marea mea problemă, oamenii nu trebuie să accepte lucruri de neacceptat”, a mai spus Jean Chelba.