MENIU

Jason Statham a fost foarte aproape de a se îneca în timpul filmărilor la The Exependables

Jason Statham

Jason Statham a fost foarte aproape de a se îneca în timpul filmărilor de la cel de-al treilea lungmetraj al francizei de acţiune "Eroi de sacrificiu/ The Exependables", potrivit colegului său de distribuţie Sylvester Stallone, potrivit Mediafax.

Starul britanic joacă rolul Lee Christmas în "The Expendables 3", alături de Sylvester Stallone, care a vorbit într-un interviu despre cât de "periculoase" pot fi filmele de acţiune. Totodată, Stallone a luat apărarea acestui gen cinematografic, considerând că filmele de acţiune nu sunt la fel de apreciate ca peliculele dramatice, informează contactmusic.com.

"Toată lumea crede în ipoteza potrivit căreia filmele de acţiune sunt cumva mai puţin prestigioase decât filmele dramatice. Nimic nu e mai departe de adevăr. Eu am făcut ambele genuri de filme şi acestea (filmele de acţiune, n.r.) sunt grele şi periculoase", a declarat Sylvester Stallone într-un interviu acordat site-ului collider.com.

"Jason Statham aproape a murit înecat în timpul filmărilor - din fericire, e un înotător bun. Ar fi fost foarte posibil ca noi toţi să mergem acum pe fundul Mării Negre - ei bine, nu chiar să mergem, ci mai degrabă să plutim - şi asta nu e o glumă, e o treabă serioasă. Se întâmplă tot felul de lucruri în timpul filmărilor. E ceva unic", a adăugat starul hollywoodian. Citeste mai mult...