MENIU

Incredibil! Caii Jandarmeriei au fost LOVIȚI de protestatari. Imagini ȘOCANTE au ieșit la iveală!

Jandarmeria Română a oferit o explicație pentru scenele surprinse pe Bulevardul Lascăr Catargiu, în timpul protestelor din București de duminică seara, când caii aduși să controleze mulțumea au început să se agite. Oamenii legii susțin că animalele au fost lovite și cer ajutorul internauților pentru a-i găsi pe cei care au dat cu pumnii în cai.

Jandarmii spun că animalele au fost lovite de protestatari cu pumnii, iar pentru a stresa caii s-au folosit lasere și lanterne.

”Dar cu caii ce-aţi avut?"…”domnule, domnilor”…care ați înteles să vă exprimați libertatea de expresie lovind cu pumnii un animal sau folosind argumente „luminoase” în ochii cailor, în încercarea “nobilă” de a obține o reacție violentă din partea animalului, dar el bland, înțelept și bine antrenat, a ales să confirme un vechi proverb, care spune că "Dumnezeu nu a lăsat caii să vorbească pentru a nu pune oamenii în dificultate."
Jandarmeria Română vă solicită sprijinul pentru identificarea și tragerea la răspundere conform legii, a acestor “domni”care au lovit caii și i-au agresat, într-o încercare poate, de a da un alt sens unei manifestații pașnice, care s-a desfășurat fără incidente. Dacă îi recunoașteți sau aveți imagini, vă rugăm să le transmiteți pe adresa de e-mail jandarmerie@mai.gov.ro sau pe mesageria paginii de facebook a Jandarmriei Române”, spun reprezentanții jandarmilor pe Facebook.

VEZI AICI imaginile în care jandarmii călare intră în protestatari!

Imaginile în care caii sunt loviți pot fi văzute aici.

Mai multe articole despre:
cai agitaţie explicaţie jandamerie