MENIU

JAF înscenat la o sală de jocuri din Timișoara: MOTIVUL pentru care 4 tineri au recurs la un furt demn de un scenariu hollywoodian

Poliție

Patru tineri din Timișoara au înscenat un jaf la o sală de jocuri, după ce au pierdut banii la păcănele. Cei 19.000 de lei pierduți erau bani sustrași de un prieten de-al tinerilor chiar din sala de jocuri. Din disperarea de a nu fi prinși, au apelat la un "scenariu", astfel încât autoritățile să creadă că cineva a furat banii.

Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, când la numărul de urgență 112, a fost f[cut un apel ]n care se anunța  un tânăr mascat a intrat într-o sala de jocuri înarmat cu un cuțit, l-a amenințat pe un angajat și a fugit cu suma de 23.000 de lei, relatează Opinia Timișoarei.

Câteva ore mai târziu, polițiștii aveau  afle  totul a fost doar o înscenare demnă de-un film.

De fapt, adevărul era cu totul altul: doi tineri au jucat ore întregi la păcanele, unde angajat era un  prieten de-al lor. Aceștia au pierdut însă suma 19.000 de lei așa că s-au gândit cum  recupereze banii. Tinerii s-au înțeles, astfel, atât cu amicul lor, cât și cu o altă persoană, care a acceptat să joace rolul "spărgătorului". Acesta și-a pus o cagulă pe cap și și-a intrat, astfel, în rol,

Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat că doi tineri, de 23 și 28 de ani, după ce au pierdut 19.000 de lei în cursul zilei de 07.05.2022, la aparatele electronice de jocuri de noroc, unde era angajat un alt tânăr de 20 de ani, care a fost și cel care le-a dat suma respectivă din încasările societății, au înscenat tâlhărirea acestuia pentru restul de bani din seiful societății și acoperirea sumei datorate.

Astfel, în noaptea de 08.05.2022 în jurul orei 01:00 cei doi tineri, de 23 și 28 de ani, au mers după un alt bărbat de 37 de ani, în localitatea Bunea Mare, județul Timiș, și l-au convins să fie el cel care întră mascat și înarmat cu un cuțit în sala de jocuri, unde cel de 20 de ani îl aștepta cu 23.000 de lei și 50 de euro, scoasă din seif.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, respectiv 14.356 de lei”, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Timiș.

În loc de happy ending, așa cum probabil că își imaginau cei 4 tineri, aceștia s-au ales cu dosar penal pentru delapidare și au ajuns în arestul Poliției.