MENIU

Jador și-a înjurat fanii în timpul unui concert. VIDEO cu manelistul când urlă și se ia la harță cu publicul

Reacție șocantă a unui artist. Cântărețul de muzică de petrecere, Jador, și-a înjurat fanii în timpul unui concert. Nu se știe exact motivul pentru care tânărul a reacționat astfel, însă gestul lui a fost aspru criticat. Un episod asemănător a avut loc la începutul lunii, când Jador s-a urcat pe o mașină și a jignit un bărbat. 

Incidentul a avut loc în timpul unui concert din țară. La un moment dat, Jador s-a oprit din cântat și a început să jignească un spectator.

„Handicapatule, tu nu-ți dai seama că eu vin de la București ca să te distrez pe tine?”, a spus manelistul în timpul concertului.

Și, ca să fie sigur că cel căruia i s-a adresat a înțeles bine mesajul, manelistul a repetat jignirile, de data asta urlând în microfon: „Handicapatuleee, tu nu-ți dai seama că eu vin de la București ca să te distrez pe tinee!?!?!” 

@kat.stickers Jador înjură publicul la un concert #jador @Jador #viral #foryou #5pasidebine #targuneamt ♬ sunet original - KAT.stickers

Manelistul a mai fost implicat într-un scandal la începutul lunii, la Deva. După concert, fanii care voiau să facă poze cu Jador au urmărit mașina în speranța că îl vor opri. Cântărețul i-a văzut, s-a urcat pe mașină și i-a încurajat să vină în trafic după el. Atunci, a înjurat și un trecător care i-a criticat gestul.

Remus Ionuț Dumitrache, cunoscut sub numele de scenă Jador, s-a născut pe 25 martie 1995 în Bacău. Părinții săi dețin o pescărie în orașul natal, dar veniturile lor nu au fost niciodată prea mari. Tânărul și-a ajutat familia cu banii câștigați din concerte și apariții. Înainte de a participa la Survivor, acesta a avut propria sa emisiune.

 

Mai multe articole despre:
jador manele manelist concert injuraturi