MENIU

Iuliana Marciuc, devastată de vestea sinuciderii lui Stephan Pelger: Să te ierte Dumnezeu, om bun!

Cunoscuta realizatoare TV Iuliana Marciuc este devastată de sinuciderea designerului vestimentar Stephan Pelger. Jurnalista i-a purtat creațiile și i-a fost bună prietenă, iar vestea a căzut ca un trăznet. Marciuc a dezvăluit și ce presiune era asupra creatorului, după ce tatăl său a murit, iar mama este bolnavă de cancer.

"Doamne, Dumnezeule! Cat de mica este distanta intre a fi si a nu fi, intre a fi fericit si împlinit si a fi singur si neînțeles! Depresia ucide si de aceea trebuie sa fim atenți la oamenii din jurul nostru. Aseară la VIVA am purtat creația lui si l-am etichetat, dar nu este una recenta si nu l-am m-ai văzut de ceva timp...Regret nespus...un om atât de talentat, un suflet atât de sensibil...nerecunoașterea valorii lui...promovarea non-valorii...cata suferință ascunde gestul lui! Să te ierte Dumnezeu,om bun!" a scris Iuliana Marciuc la scurt timp după anunțul devastator.

 

 

Ulteror, jurnalista a revenit cu o nouă postare, în care a atașat un episod din emisiunea pe care o realizează în care l-a avut ca invitat pe regretatul creator Spetphan Pelger. 

 

 

Mai multe articole despre:
stephan pelger sinucidere iuliana marciuc