MENIU

Iubitul i-a cumpărat o geantă scumpă. Femeia a început să aibă dureri groaznice. Motivul incredibil!

Iubitul i-a cumpărat o geantă scumpă. Femeia a început să aibă dureri groaznice. Motivul incredibil!

Jade, o femeie în vârstă de 29 de ani, a fost foarte bucuroasă când iubitul ei, Tony, a surprins-o cu o geantă nouă de designer, aşa cum şi-a dorit-o.

Geanta roşie Michael Kors era stylish şi practică, îndeajuns de mare pentru a putea cuprinde toate lucrurile pe care Jade le lua cu ea în fiecare zi.

Însă, cu trecerea zilelor, femeia a început să simtă o durere ascuţită în umărul pe care purta geanta. Durerea a început să urce spre gât. La început, Jade a crezut că geanta este prea grea şi că a făcut o întindere. A continuat să o poarte, crezând că va trece.

Însă, după şase săptămâni, durerea s-a înrăutăţit, aşa că a decis să meargă la medic pentru o radiografie. S-a dovedit că geantă i-a salvat viaţă.

Femeia a primit o veste devastatoare: durerea nu avea nimic de-a face cu geanta. Medicii au diagnosticat-o cu cancer de sân de gradul II, la ficat şi nodulii limfatici. Durerea de gât şi umeri era relaţionată cu ficatul pentru că toţi avem un nerv care conectează cele două părţi ale corpului.

Din nefericire, femeia suferise de cancer şi în 2013 şi intrase în remisie după radioterapie, masectomie şi o reconstrucţie a sânilor. Acum a luat-o de la capăt cu runde de chimioterapie.

Sursa: girly.ro

Mai multe articole despre:
cancer doctor geantă designer