MENIU

Îţi vor da lacrimile: Imaginile cu un tată care îşi abandonează fetiţa au făcut înconjurul lumii

Un clip video de 4 minute, care prezintă o poveste extrem de emoţionantă în care un bărbat îşi abandonase fetiţă pe care nu demult o adoptase de la un centru de plasament, a făcut inconjul internetului, starning controverse.

Este vorba despre un videoclip care poartă denumirea "Darul". Practic, este o poveste care reprezintă, mai degrabă, o parabolă. În imagini apare un bărbat care pare că adopta o fetiţă cu vârstă de aproximativ 5-6 ani de la o casă de copii. O duce acasă, unde mai avea o fetiţă. Cele două se împrietenesc rapid, dar cu toate acestea, pentru orice prostioară pedepsită este cea adoptată.

Părinţii încep să o trateze tot mai distant şi, de fiecare dată când fetiţă adoptată le cere atenţie, aceştia o alungă. Micuţa rămâne mereu doar cu jucăria ei, o păpuşă din cârpă. Într-un final, părinţii adoptivi hotărăsc să o alunge. Tatăl o urcă în maşină şi, sub pretextul unei excursii, merge cu ea pe un câmp, coboară şi îi aruncă păpuşă la distanţă. Copila aleargă după ea, iar tatăl urcă în maşină şi pleacă grăbit. Degeaba a încercat fetiţă să prindă maşină, că n-a mai avut cum, conform ele.ro.

Clipul se încheie cu imaginea unui câine abandonat pe câmp. Practic, fetiţă adoptată simboliza tocmai un animal de companie pe care familia îl luase dintr-un centru de adopţii şi pe care, atunci când s-a săturat de el sau când a realizat că îi e greu să îl întreţină, l-a aruncat. Morală de final: Fii responsabil! Adoptă înţelept!

Clipul s-a viralizat rapid şi a adunat milioane de vizualizări.

Mai multe articole despre:
campanie adopţii video viral copil abandonat