MENIU

Italienii care construiesc Lugoj – Deva au trimis facturi de masaje, la decontat "din greşeală"

Italienii care se ocupă cu construcţia lotului 2 din autostrada Lugoj – Deva, care au ameninţat că vor reclama statul român la Uniunea Europeană, au probleme mari cu organizarea, ei au „uitat” că au trimis spre decontare către beneficiarul lucrării facturi pentru plata alibirii de dinţi, masaje terapeutice, mese de protocol sau chiar şi plăţi pentru ratele unui automobil de lux. Din greşeală s-au încurcat actele, spun ei.

Cei de la Drumuri anunţă că nu ar fi decontat asemenea documente de plată. De celalată parte, italienii au anunţat că nu ar fi ştiut de asemenea facturi, printre care şi cele pentru albit dinţii, şi că, de fapt, s-ar fi amestecat facturile firmei şi au ajuns din greşeală la decontat, potrivit tion.ro.

„Pentru ca un document să fie considerat document justificativ, acesta trebuie să reflecte plata unei activităţi efectuate în vederea mobilizării, proiectării sau executării lucrărilor. Dumneavoastră aţi prezentat documente privind masaj terapeutic, albire dentară, protocol, masă servită echipei de arbitraj, poliţe de asigurare, folie securizare+omologare, rată lunară Land Rover Range Rover Evoque, etc. Aceste activităţi nu pot fi considerate activităti efectuate în vederea mobilizării, proiectării sau executării lucrărilor”, au anunţat cei de la CNADNR.

În comunicatul făcut pe această temă, cei de la Drumuri spun că firma incriminată ar fi anunţat că facturile respective ar fi fost trimise la decontat… din greşeală.

Mai multe articole despre:
autostradă facturi CNADNR decontări