MENIU

Irinel Columbeanu, reacție halucinantă după scandalul sexual în care e implicat Dan Diaconescu: "Nu prea mai există virgine la 11 ani"

Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a vorbit despre situația lui Dan Diaconescu. El a avut o declarație cel puțin ciudată despre faptul că Diaconescu ar fi căutat o tânără căreia să-i cumpere virginitatea.

„Din păcate în vremurile noastre nu prea mai există virgine la 11 ani. Sub influențe noi și concepte străine ei, erotica românească a fost recent corodată și deformată de importuri maligne foarte periculoase tinerei generații de care însă aceste adevărate aberații sexuale se lipesc ineluctabil și peren.  Cum ar fi: sadomasochismul (dominarea reciprocă), swingul, scato-practicile și nu pe ultimul loc, ne-sexual, bully-ing-ul, tot extrem de dăunător, psihologic însă”, e declarația cu care a șicat Irinel Columbeanu.

„Dan a început să se miște destul de bine economic cu noul său canal de conținut făcut atunci, înainte de interdicția de a mai apărea la TV, sau acum. Ceea ce probabil că deranjează persoane importante. Habar n-am pe cine.

Nu cred o iotă din această poveste gogonată. El nu era genul să facă așa ceva. Este victima propriului său succes.

La câte fete tinere i s-au perindat pe sub nas prin studioul lui ar fi avut timp berechet să își fi dat în petec. Să nu uităm că Dan era un tip potent financiar, cu Rolls-Royce, vilă, criptomonede, tot tacâmul. Deci ar putea fi foarte plauzibil victima unui șantaj. Iar astfel compromiterea sa publică să slujească mai multor țeluri, conform principiului din billiard – când mai multe bile cad concomitent în multe găuri”, a spus Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Mai multe articole despre:
Irinel Columbeanu