MENIU

ÎPS Teodosie a fost JEFUIT de un om al străzii. Ce reacție a avut Arhiepiscopul Tomisului

IPS Teodosie şi-a completat declaraţia de avere

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a fost jefuit. Un hoț a reușit să intre în casa arhierească și să îi fure medalionul episcopal.

Potrivit Europa FM, polițiștii l-au prins miercuri pe hoț și l-au predat procurorilor care au propus arestarea lui. Mihai Marian, de 31 de ani, din Vrancea, este acum cercetat pentru furt calificat.

În urma cu o lună, în noaptea 21-22 mai, la miezul nopții, bărbatul ar fi o ușă nu era închisă, a pătruns în interiorul unei încăperi aflate în spatele Arhiepiscopei Tomisului.

Sursa citată precizată arată că bărbatul nu știa că este casa arhierească în calre locuiește ÎPS Teodosie.

Ulterior, bărbatul a urcat la etajul 1 și a sustras un medalion auriu episcopal de tip engolpion, care valorează aproximativ 4.000 de lei.

Inculpatul, un om al străzii, a fost identificat miercuri de polițiști. Arhiepiscopul de Tomis spune că nu știe care dintre engolpioane i-a fost furat, deoarece el are mai multe asemănăotare. De altfel, înalt ierarhul s-a întâlnit cu hoțul și spune că l-a iertat. Totuși, nu se poate spune același lucru și despre justiție, care i-a impus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Mai multe articole despre:
poliţişti poliţie Tomis arhiepiscop ÎPS Teodosie