MENIU

Ipoteză şocantă în cazul planoristului dispărut. "Dacă a fost rănit, lupii l-au simţit imediat"

<p>Ipoteză şocantă &icirc;n cazul planoristului dispărut. "Dacă a fost rănit, lupii l-au simţit imediat"</p>

Cazul dispariţiei planoristului care a decolat, joi, de pe Aerodromul Ghimbav, din judeţul Braşov, a pus din nou în încurcătură autorităţile. Dispărut de cinci zile, Mircea Crăciun, un pilot cu o mare experienţă în domeniu, este de negăsit. În faţa acestui caz, cu toată aparatura din dotare, autorităţile sunt legate de mâini şi de picioare.

Despre dispariţia lui Mircea Crăciun sunt la curent şi moţii din Apuseni. Unul dintre aceştia, Argentin Todea, primul care a ajuns la locul accidentului de anul trecut unde şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi stagiara Aura Ion, are dubii în privinţa şansei ca planoristul să mai trăiască, scrie ziaruldeiasi.ro.

„E foarte greu să rezişti atâtea zile fără hrană şi mâncare. E greu de imaginat că nu suntem în stare să găsim un om care s-a piedut în munţi. S-au investit atâţia bani în aparatură performantă, iar acel bărbat moare cu zile, dacă nu a murit deja. Dacă a fost rănit în urma căzăturii cu planorul, şi i-a curs sânge, lupii l-au simţit imediat. E posibil să-l fi şi mâncat. Dacă se ştie zona unde a căzut, autorităţile să apeleze la localnici. Pentru ei, munţii sunt precum casa lor”, a declarat eroul Todea.