MENIU

iPhone XS la eMAG - Toate informatiile pot fi aflate aici

eMAG face un anunt misterios despre noul iPhone XS. Ce trebuie sa faci pentru a afla toate informatiile de la cel mai mare retailer online din Romania.

eMAG a facut un anunt special la doar o zi dupa lansarea iPhone XS. Anuntul poate fi gasit AICI.

Intre timp, va lasam cateva preturi pentru laptopuri si telefoane de la Apple ceva mai vechi dar cu reduceri impresionante.

Toate laptopurile Apple de la eMAG și prețurile lor pot fi găsite AICI.

În continuare am selectat cele mai populare și mai vândute laptopuri produse de Apple de la eMAG. Cu toate că aceste laptopuri au renumele de a fi destul de scumpe, am găsit câteva modele care se pot încadra într-un buget mediu pentru orice laptop.

eMAG – MacBook 12

Oferta foarte buna cu 500 de lei discount pentru laptopul Apple MacBook 12 care e dotat cu procesor Intel Dual Core M3 de 1.1 Ghz. Display-ul laptopului este de tip Retina si are o diagonala de 12 inch, memorie de 8gb si un spatiu de stocare de 256 GB SSD. Placa video este una performanta Intel HD Graphics 515. Pretul la reducere poate fi gasit AICI. 

eMAG – MacBook Air 13

Cel mai apreciat și mai vândut laptop Apple de la eMAG este acest MacBOOK Air 13. Este un laptop des întâlnit, are procesor i5, suficient de puternic, Dual Core cu frecvență de 1.6 Ghz și structură de tip Broadwell. Laptopul are dimensiuni ideale pentru un transport ușor 13.3 inch și beneficiază de memorie de 4GB și spațiu de stocare de 128 Gb SSD. În plus, laptopul are placă video. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – MacBook Air 13

Un alt model de MacBook Air care poate fi achiziționat cu un buget mediu, ceva mai scump ca modelul precedent prezentat este acest MacBook Air 13 care beneficiază de la eMAG de un discount de 5%. Este vorba de un model identic cu cel precedent dar cu un spațiu de stocare ceva mai generos de 256 GB SSD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Apple MacBook Pro 13

O configurație ceva mai puternică dar și un preț mai mare, dar care beneficiază de 8% reducere de la eMAG în această perioadă are Apple MacBook Pro 13. Acest laptop are un procesor Intel Dual Core u5 cu frecvență de 2.7 Ghz, Broadwell, 13.3 inch display, ecran retina, memorie de 8Gb și spațiu de stocare de 256 Gb SSD. În plus, placa video este Intel Iris Graphics 6100. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG – Laptop MacBook Pro 15 Retina

Dacă vine vorba de laptop puternic, MacBook Pro 15 Retina este ideal. Are procesor Intel Quad Core i7, cel mai bun și mai nou model, frecvență de 2.5 Ghz, Haswell, 15.4 inch display de tip Retina și o memorie de 16 Gb și spațiu de stocare foarte generos de 512 GB. Toate detaliile și prețul le găsiți AICI.

eMAG – MacBook Air 13

Un model foarte avantajos este și acest Mac Book Air 13 cu procesor Intel DUal Core i5 cu frecvență de 1.6 Ghz. Oferta completă și configurația le puteți consulta AICI.

eMAG – MacBook Air 11

Cel mai ieftin laptop de la Apple pe care îl regăsiți în oferta eMAG în acest moment este foarte puternicul Apple MacBook Air11 dotat cu procesor Intel Dual Core i5 cu frecvență de 1.6 Ghz Broadwell cu display de 11.6 inch, memorie 4Gb și spațiu de stocare de 128 Gb SSD. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG – Lista cu toate telefoanele de la Apple din oferta eMAG pot fi vazute AICI.

eMAG are in oferta sa preturi excelente pentru toate modelele de iPhone, tocmai din acest motiv am ales si noi astazi sa va prezentam cele mai bune oferte.

eMAG – Apple iPhone 5S

Cel mai ieftin model de iPhone este 5s care desi este ceva mai vechi inca are tehnologie foarte actuala si performanta. Calitatea Apple la pret mic poate fi accesibila prin intermediul acestui model care costa sub 1.500 de lei. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon mobil iPhone SE

Urmatorul model din punct de vedere al pretului este SE, un telefon iPhone care special pentru asta a fost lansat: accesibilitate la calitatea tehnologiei Apple printr-un pret foarte avantajos. Carcasa din plastic si alte cateva compromisuri ale celor de la Apple fac din acest telefon mobil unul care costa putin peste 2.000 de lei. Oferta cu reducere de la eMAG o gasiti AICI.

eMAG – Apple iPhone 6 Plus

Un alt telefon care s-a ieftinit mult in ultima perioada este Apple iPhone 6 Plus. Acest telefon mobil are o memorie de 16GB si un ecran mai mare fata de modelele precedente lansarii sale. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG – Telefon iPhone 6S

Stoc limitat pentru telefonul mobil iPhone 6S care are un pret excelent la eMAG in acest moment. Telefonul are memorie de 32GB si garantie inclusa de 24 de luni. Telefonu e dotat si cu functia 3D Touch pentru recunoasterea amprentei si multe alte functii noi. Pretul sau este AICI.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 7

Apple iPhone 7 are memorie de 32GB si cel mai avantajos model este cel de culoare Gold care are o reducere de 230 de lei. iPhone 7 imbunatateste substantial cele mai importante aspecte care definesc experienta iPhone. Ofera noi sisteme avansate pentru camere, cele mai bune performante si cea mai extinsa autonomie din toate timpurile pentru un model de iPhone. Toate detaliile ofertei si pretul sunt disponibile AICI.

eMAG – Apple iPhone 6

Tot in stoc limitat se mai gaseste si modelul iPhone 6 care are un pret foarte bun pentru varianta cu 64GB, un spatiu de stocare foarte generos pe care pot fi salvate o multime de fotografii, filmari, aplicatii si muzica. Ecranul imbunatatit este un punct foarte important al acestui model, Retina HD a fost aplicat pentru prima oara lui iPhone 6. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Telefon Apple iPhone 7 Plus

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru varful de gama Apple iPhone 7 Plus. Acest telefon mobil e dotat cu una dintre cele mai generoase memorii, de 128GB si pretul sau e la reducere in cadrul eMAG. Oferta poate fi consultata AICI.

Mai multe articole despre:
null