MENIU

Ionuț Moșteanu (USR Plus): Se pare că Marcel Ciolacu s-a alăturat "echipei câștigătoare"

Ionuț Moșteanu

Liderul deputaților USR Plus, Ionuț Moșteanu, a afirmat luni că modul în care PNL și PSD au blocat moțiunea de cenzură inițiată de AUR și USR Plus amintește de cele mai negre momente din perioada în care Liviu Dragnea controla tot ce se întâmpla în Parlament și în guvern. 

"Pe vremuri, au fost zile negre în Parlament, când Liviu Dragnea făcea ce voia, fără pic de respect față de Constituție sau regulamente. Din păcate, se s-a întâmplat azi se înscrie în același capitol. PSD și PNL refuză dreptul parlamentarilor de a depune o moțiune și asta a confirmat, dincolo de ce s-a întâmplat în ultimele zile, dincolo de declarațiile lui Marcel Ciolacu, vedem că "echipa câștigătoare" are de azi un nou membru, Marcel Ciolacu. Se pare că a fost recrutat de Florin Cîțu și singura sa misiune este să-l protejeze pe acesta cât mai mult la Palatul Victoria" a declarat Moșteanu.

"Legat de circul cu semnăturile, parlamentarii USR Plus și-au exprimat voința  de a susține această opțiune, toți semnatarii sunt aici și își mențin sprijinul. Dacă era vreo problemă de vineri până azi, cineva se putea sesiza, dar nu a făcut-o nimeni," a mai afirmat liderul deputaților USR.

Mai multe articole despre:
ionut mosteanu florin citu motiune de cenzura