MENIU

Ionel Dancă nu ia parte la citirea moțiunii: „Nu știu cum poate rămâne acum PNL la guvernare?! Aștept cu interes o strategie Wow!”

Ionel Dancă

Ionel Dancă a anunțat că nu va lua parte la citirea moțiunii de cenzură depusă de PSD. Acesta a spus că așteaptă cu interes „strategia Wow” cu care se va prezenta PNL la dezbaterea și votul moțiunii de săptămâna viitoare.

„Noul PNL trebuie sa ofere ceea ce a promis, 8 ani de guvernare liberală. Doar că nu știu cum poate rămâne acum PNL la guvernare?!

Nu stiu si nu inteleg care e strategia noii conduceri din partid: Și cu USR dar și fără USR? Fără AUR și PSD dar și cu PSD? Cu Florin Citu Premier fără USR dar și cu alt premier fara USR si cu PSD?!! Complicată situație pentru planificatorii noului PNL, cu Florin Cîțu impus Președinte dar fără Florin Citu Premier, la nici o săptămână după...

Până imi răspund colegii, ce vor sa facă în această situatie politică, nu voi lua parte azi la citirea moțiunii de cenzură inițiată de PSD si astept cu interes cu ce strategie Wow! se va prezenta PNL la dezbaterea si votul motiunii de săptămâna viitoare”, a transmis Ionel Dancă.

Mai multe articole despre:
ionel danca pnl politica guvernare