MENIU

Ion Cristoiu aruncă BOMBA: Coaliția SE RUPE înainte de rotativă! Cine este PARTDIUL care va reveni la guvernare

Ion Cristoiu

Scenariu exploziv pe scena politică anunțat de gazetarul Ion Cristoiu. Acesta susține că actuala Coaliție se va rupe înainte de rotativa din mai, iar după dezbinarea dintre PSD și PNL ar urma să vină un guvern USR - PNL. Maestrul este sigur că acest lucru se va întâmpla pentru că PSD aflat la guvernare crește în continuare în sondaje, iar PNL scade pe fondul măsurilor luate la Palatul Victoria. 

"Eu u cred că se va mai ajunge la rotativă, cred că se vor rupe mai inainte. Eu sunt aproape sigur. Cea mai mare problemă a acestei coaliţii este la PNL. Dacă vă uitaţi cu atenţie, PNL nu creşte în sondaje, in timp ce PSD a crescut si sta bine, pentru că îl mănâncă USR-ul.

Cele mai eficiente atacuri sunt cele dinspre USR. Asta nu înseamnă că electoratul care pleacă de la PNL se duce la USR. Nu mai merge la vot, sau nu mai votează, sau votează cu AUR.

Atacurile PSD la PNL nu au nicio valoare pentru că sunt două electorate net diferite. Cele mai primejdioase războaie sunt între fraţi. De ce? Pentru că dispui de acelaşi electorat", a afirmat gazetarul Ion Cristoiu la un post TV. 

Mai multe articole despre:
cristoiu coalitie rotativa guvernare psd pnl udmr