MENIU

Iohannis: Stăm excelent la capitolul vaccinare, dar să nu ne amăgim, virusul n-a dispărut

Președintele Klaus Iohannnis

Președintele Klaus Iohannis este mulțumit de modul în care decurge procesul de vaccinare anti-COVID, dar atenționează că nu este cazul să ne relaxăm prea devreme, pentru că pericolul nu a trecut. Aflat în vizită la Spitalul militar din Constanța, alături de premierul Florin Cîțu, șeful statului a făcut din nou apel către români să se vaccineze, pentru că aceasta este calea cea mai sigură de revenire la normalitate.

”Am renunțat la toată birocrația și începând din această săptămână toate centrele de vaccinare sunt disponibile pentru toată lumea, oricine dorește să se vaccineze poate să meargă să se vaccineze. (...) Noi, în România, stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În alte părți lucrurile sunt încă în organizare și nu cred că sunt multe locuri în lume unde te poți duce să te vaccinezi pur și simplu. Am aflat de la domnul colonel Valeriu Gheorghiță faptul că astăzi vom depăși pragul de 100.000 de persoane vaccinate zilnic și vom menține acest ritm, iar dacă trebuie îl vom crește”, a afirmat Klaus Iohannis.

"Este evident că cifrele pe care le primim zilnic sunt din ce în ce mai bune, avem mai puține persoane nou infectate, mai puține cazuri grave la ATI, mai puține decese, sper să scăpăm cât mai repede de acestea.(...) Nu vreau sa ne amăgim, pandemia nu a dispărut, virusul este în societatea, este foarte clar că până nu avem un număr mare de români vaccinați, trebuie să ăpăstram restricțiile. Reiaua apelul : Vă invit pe toți să vă vaccinați" a mai declarat președintele Klaus Iohannis. 

Mai multe articole despre:
iohannis vaccinare covid ati infectare vaccin pfizer