MENIU

Iohannis, întâlnire de gradul zero cu Trump la New York

Întâlnire de gradul zero pentru preşedintele Klaus Iohannis, în Statele Unite. Şeful statului a luat parte la recepția tradițională oferită de Donald Trump și de prima doamnă a Americii, Melania Trump, în onoarea șefilor de delegații veniți la cea de-a 73-a sesiune a Adunării Generale a ONU.

La recepția organizată de Trump la Palace Hotel din Manhattan, au participat peste 200 de lideri și oficialități din întreaga lume.

Astăzi, la sediul ONU de la New York, președintele României va participa la deschiderea segmentului la nivel înalt al celei de-a 73-a sesiuni a Adunării Generale, iar mâine, va lua cuvântul la sesiunea de dezbateri.

Aceasta este a treia participare a lui Klaus Iohannis la maratonul diplomatic reprezentat de Adunarea Generală a ONU. Aflată la cea de-a 73-a ediţie, Adunarea se va concentra anul acesta pe denuclearizare, combaterea armelor chimice, lupta împotriva terorismului şi schimbările climatice.

Anul trecut, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa s-au fotografiat alături de Melania şi de Donald Trump la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii prezenţi la Adunarea Generală ONU.

"Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU", a scris şeful statului înainte de a posta pe Facebook fotografia alături de Melania şi de Donald Trump.

Mai multe articole despre:
Klaus Iohannis