MENIU

Iohannis, despre întâlnirea din miez de noapte dintre șefii Poliției și clanul Duduianu: ”Să explice public despre ce a fost vorba”

Klaus Iohannis spune că i-a cerut ministrului de Interne să vină public cu explicații pentru întâlnirea din miez de noapte dintre șefii Poliției și membrii clanului Duduianu. Președintele a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că le va cere miniștrilor să explice public situația.

”Cred că aceste chestiuni pot fi explicate de cei în cauză: de șefii Poliție, de șefii MAI, atunci se vor lămuri lucrurile și în spațiul public”, a spus Klaus Iohannis.

Întrebat dacă a cerut o explicație ministrului de Interne pentru imaginile cu șefii Poliției cu liderii clanului Duduianu, președintele a spus că le va cere să explice public despre ce a fost vorba.

”Am cerut explicații ministrului cu mult timp înainte să se publice imaginile. Am primit explicații și consider că e nevoie de explicații șefilor din minister. Le voi solicita să vă explice public despre ce a fost vorba”, a declarat Klaus Iohannis.

Mai multe articole despre: