MENIU

Decizie neașteptată în cazul lui Ioan Becali

Ioan Becali ar putea fi eliberat

Ioan Becali, condamnat la şapte ani şi patru luni de închisoare în dosarul în care este acuzat că i-a dat mită fostei judecătoare Geanina Terceanu pentru a da o soluţie favorabilă în dosarul transferurilor de jucători, rămâne la închisoare. 

Magistraţii Judecătoriei Slobozia au decis, vineri, să rejudece solicitarea de eliberare condiţionată formulată de Ioan Becali, "pentru noi lămuriri", fiind fixat un nou termen de judecată pe 2 mai.

"În cauza având ca obiect contestaţia formulată de PÎCCJ-DIICOT împotriva sentinţei penale nr. 142/05.03.2018 pronunţată de Judecătoria Slobozia, instanţa a repus cauza pe rol pentru noi lămuriri şi a fixat termen de judecată la data de 02.05.2018", arată în decizia instanţei.

În primă instanță, decizia Judecătoriei Slobozia i-a fost favorabilă. Procurorii au contestat hotărârea de eliberare condiționată, așa că Ioan Becali așteaptă decizia definitivă a Tribunalului Ialomița.

Fostul impresar a fost condamnat pe 20 februarie la 7 ani și 4 luni de închisoare, sub acuzația că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu ca să-l declare nevinovat pe fond, în "Dosarul Transferurilor".