MENIU

Invazie de Pokemoni în Bucureşti. Locurile unde se găsesc cei mai mulţi Pokemoni

Pokemon Go, jocul care te scoate din casă şi te pune să porneşti la vânătoare de pokemoni virtuali cu ajutorul unei hărţi care îţi foloseşte datele GPS, pare să aibă succes şi printre români. După modelul americanilor care mers în Central Park din New York şu au început să alerge disperați pentru a prinde mai mulți pokemoni, românii pasionați de acest joc şi-au dat întâlnire în Parcul Herăstrău. 

Fanii Pokemon Go își dau întâlnire la ora 23, vineri seara, î Parcul Herăstrău. ”Cel mai mare grup Pokemon Go din România organizează în această vineri un traseu de hunting pokemoni, însoțit de lure-uri în locurile cheie din București! Evenimentul va avea loc vineri, 22 iulie, pe traseul Parcul Herăstrau- Arcul de Triumf – Șos. Kisselef – Parcul Kisselef – Piața Victoriei – Piața Română.

"Vă așteptăm cu lure cu mare să găsim acei pokemoni rari pe care îi dorim, să socializăm, să luăm o gură de aer și să vânăm cu succes. Punct de întâlnire: statuia Charles de Gaulle, Herăstrău”, anunță organizatorii reuniunii.

Sute de români au anunțat că vor veni la vânătoarea de Pokemoni de vineri seară.

”Pokemon GO” l-a dus într-o zonă pustie de la marginea orașului. A urmat ceva incredibil

Ideea jocului Pokemon Go este să prinzi cât mai mulţi „monstruleţi de buzunar” (pentru că asta înseamnă în traducere “pokemon”). Aplicaţia îţi foloseşte datele tale de GPS şi te localizează pe harta Google a oraşului. Ca să prinzi pokemonii trebuie să te mişti cu aplicaţia deschisă care îţi arată harta oraşului pe care apare din când în când un pokemon. Când ai localizat pokemonul trebuie să te îndrepţi în direcţia lui ca să îl poţi prinde. Asta dacă nu cumva ajunge cineva înaintea ta. Pentru fiecare pokemon prins primeşti puncte.

Joci ”Pokemon GO”? Iată care sunt cei mai rari Pokemoni și cum să-i găsești

Dacă vedeţi pe cineva că umblă prin oraş ca un lunatic cu smartphone-ul în mână nu vă panicaţi. Să nu sunaţi la 112 nici dacă vedeţi pe cineva cu ochii în smpartphone şi umblă pe mijlocul străzii, printre maşini, dacă pătrunde în cine ştie ce curte a vreunei instituţii unde accesul este interzis sau dacă vă treziţi că intră un necunoscut în biroul vostru. Omul nu e nici somnambul, nici nu a scăpat de la balamuc, doar se joacă Pokemon Go.

Jocul ”Pokemon GO” a creat isterie în întreaga lume, mii de oameni încercând să prindă toți ”Pokemonii”, mergând pe stradă cu smartphone-ul în mână. Cea mai mare provocare este prinderea ”Pokemonilor” rari.

Cei lase cel mai dificil de găsit pokémoni sunt Mew, Mewtwo, Moltres, Zapdos, Articuno şi Ditto, conform utilizatorilor rețelei de socializare Reddit.

Pokemon Go face prima victimă: tânăr care căuta pokemoni, împuşcat mortal

Nu se știe încă sigur ce ar trebui să faci ca să-i găsești, însă cei mai mulți fani ai jocului susțin că este nevoie să călătorești în întreaga lume pentru ei. Asta, deoarece unii ”Pokemoni” apar doar în anumite regiuni, în funcție de caracteristicile geografice ale acestora.

Ce a descoperit o femeie, în timp ce juca Pokemon Go. A rămas şocată