MENIU

Întrebuinţări la care nu te-ai fi gândit pentru piatra ponce

Întrebuinţări la care nu te-ai fi gândit pentru piatra ponce

Prima data cand ai folosit piatra ponce a fost, cu siguranta, pentru a indeparta pielea moarta de pe calcaie. Exista, insa, si alte intrebuintari pentru piatra ponce, iar Dr. Oz iti recomanda cateva dintre ele.

Folosita acasa ori la saloanele cosmetice sau SPA, aceasta piatra vulcanica cu textura poroasa este perfecta pentru a indeparta pielea inestetica de pe calcaie si nu numai. Dar, cum nevoia te invata, piatra ponce este utila in gospodarie si pentru alte scopuri.

Ce alte intrebuintari pentru piatra ponce exista:

Indeparteaza cocoloasele de pe pulover

Daca ai observat ca pulovarul tau preferat a inceput sa se scamoseze, foloseste piatra ponce pentru a scapa de cocoloasele inestetice. Freaca usor cu piatra ponce zonele afectate si ai grija sa faci operatiunea de-a lungul tesaturii, astfel incat sa previi deteriorarea materialului.

Foloseste-o pentru plantele de apartament

Praful rezultat din macinarea pietrei ponce este foarte bun in combinatie cu pamantul de flori. Astfel, daca vrei ca plantele tale de apartament sa beneficieze de hidratare optima, amesteca o parte de praf de piatra ponce cu trei parti de pamant de flori si pune in ghiveci. Te vei asigura astfel ca solul in care vor creste cactusii tai, de exemplu, este cel mai bun, scrie andreearaicu.ro.

Mai multe articole despre:
scame piatră ponce