MENIU

Accident cumplit pe calea ferată, în Orșova: Cum au fost loviți de tren, în tunel, un bărbat și băiatul său de 9 ani - VIDEO

Accident foarte grav pe calea ferată, în Mehedinți. Un bărbat și băiatul său de 9 ani au fost loviți, vineri seară, violent de un tren în tunel, în Orșova. Cei doi au fost duși de urgență la spital. Atenție, vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!

Un accident feroviar foarte grav s-a produs în tunelul Coramnic, pe raza municipiului Orșova. Două persoane au fost acroșate de un tren în tunel: un bărbat și băiatul său de 9 ani.
Cei doi se întorceau de la pescuit și s-au adăpostit în tunelul feroviar din cauza ploii torențiale din ultimele ore. Ei au fost violent loviți de tren. Salvatorii chemați la fața locului au preluat victimele cu tărgi tip lopată şi saltea vacuum. Intervenţia a fost dificilă, au transmis pompierii de la ISU Mehedinți, potrivit presei locale.
 
Atenție, urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!
 
„Două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Orşova au intervenit cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare pentru salvarea victimelor unui accident feroviar, produs în tunelul Coramnic, pe raza municipiului Orşova. La locul evenimentului, a fost mobilizat şi un echipaj SAJ cu medic.
 
 
La sosirea salvatorilor, cele două persoane acroşate de tren se aflau în stare de conştienţă. După acordarea primului ajutor medical, pompierii au transportat victimele cu ajutorul tărgilor lopată şi al saltelei vacuum la ambulanţele SMURD şi SAJ pentru acordarea îngrijirilor medicale”, potrivit ISU Mehedinţi.

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin. 

Adultul s-ar afla într-o stare gravă, potrivit jurnalulolteniei.ro.

 

CUM S-A PETRECUT TRAGEDIA - CUM AU FOST LOVIȚI DE TREN ÎN TUNEL

 

Potrivit Poliției, copilul și tatăl său mergeau pe lângă calea ferată și au fost loviți de ușa unui vagon.

„La data de 9 iunie a.c., ora 20.35, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Orșova au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că la intrare în tunelul Coramnic un tren ar fi acroșat două persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 36 de ani, însoțit de fiul său, un minor în vârstă de 9 ani, în timp ce se deplasau pe lângă linia de cale ferată au fost acroșati de ușa vagonului”, a anunțat IPJ Mehedinți.

În această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.