MENIU

Intervenție controversată în cazul sinucigașului din Capitală: mascații au folosit gaze lacrimogene - VIDEO

Intervenție controversată, în cazul sinucigașului din capitală: mascații au folosit gaze lacrimogene în timpul intervenției

Noi imagini din timpul intervenției în cazul bărbatului scandalagiu care a murit după ce s-a aruncat de la etaj, în Capitală. Vorbim de un filmuleț în care se vede cum mascații au dat cu gaze și momentul când individul a luat o țeavă în mână. S-a deschis o anchetă internă în ceea ce privește modul de intervenție.

Intr-o filmare care dureaza cateva minute, facuta la inceputul interventiei care a durat aproximativ doua ore, se vede barabatul, dezbracat si agitat. La un moment dat, acesta se apleaca, ia de jos un obiect dur care pare sa fie o teava si se indreapta spre mascatii care incearca sa-l linisteasca.

Acestia par sa incerce sa-l linisteasca si sa-l ademeneasca spre ei. In secundele urmatoare din filmare, barbatul nu se mai vede. Se vede, in schimb, cum mascatii arunca spre el mai multe grenade lacrimogene. 

Ulterior, barbatul fuge pe balcon, trece de balustrada in exterior si se arunca in gol.

"Imaginile sunt destul de clare. Colegii mei au intervenit, au fost si negociatori, din pacate rezultatul a fost unul nefericit", a declarat, intr-o interventie la Realitatea PLUS, Ciprian Romanescu, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.